Wat is de gemiddelde snelheid van mannelijke ejaculatie?

Wanneer een man klaar is om te ejaculeren, zal zijn lichaam een ​​reeks gebeurtenissen ondergaan.

Hij zal een toename van de kop van de penis zien en het hoofd kan ook in een paarsachtige kleur veranderen. Zijn Cowper-klier zal 'pre-cum' vloeistof afscheiden die uit zijn urinebuis druppelt. Zijn teelballen zullen naar zijn lichaam toe bewegen en in omvang toenemen. Ook kan hij een spoeling van het lichaam, spierspanning, toename van de hartslag en stijgende bloeddruk ervaren.

Vlak voor de ejaculatie zal hij samentrekkingen voelen in zijn zaadleider, zaadblaasjes en de prostaat, waardoor zaadvloeistof ontstaat (ejaculaat) verzamelen in een poel aan de basis van zijn penis. Hij zal een sensatie van 'kietelen' voelen. Wanneer hij klaar is om te ejaculeren, zal hij een “kloppend” rond zijn urethra voelen.

Ejaculate zal zijn penis ongeveer evenveel reizen als een stadsbus, ongeveer 28 mijl per uur. Maar kan snelheden van 43 mijl per uur bereiken, afhankelijk van hoe lang geleden de laatste keer dat hij kwam. (Het is allemaal leuk en games totdat iemand een oog verliest !!)

Zodra hij zijn zaadlozing heeft bereikt, zullen zijn scrotum en teelballen weer normaal worden. Hij zal een algemeen gevoel van ontspanning ervaren en een ongevoelige periode ervaren (waarbij hij fysiek niet in staat is om een ​​nieuwe erectie te krijgen). Deze periode kan van enkele minuten tot veel langer zijn, afhankelijk van zijn leeftijd.

Sekstip: Tenzij hij op het punt staat niet meer terug te komen, kunt u hem ervan weerhouden te ejaculeren door stevig (maar heel zachtaardig) op het puntje van zijn gezicht te knijpen. de penis.Source by Trina Read