Opgelet Golfers van alle vaardigheidsniveaus – De schachten zijn echt belangrijk

Hij ziet, als het gaat om golf, dat hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven. Ik noem het graag 'schachten golfen', en het is van toepassing op die elite groep spelers waarvan de resultaten daadwerkelijk kunnen worden beïnvloed door de golfclub assen waarmee ze spelen.

Terug in de dagen van Hickory Golf, toen houten golfclubs de enige optie waren, werd de wedstrijd van een speler bepaald door de kenmerken van die golfclubschachten. Het koppel van een houten as zou bijvoorbeeld veel groter zijn dan dat van de huidige grafietgolfschachten en stalen assen. Deze dynamische uitrusting leidde de Hickory Golf-speler naar een vloeiendere swing, gericht op het elimineren van schokkerigheid of te veel snelheid in de swing. Het zwaaivliegtuig dat het grootste succes met een houten as (Hickory) produceert, is veel platter dan het zwaaivliegtuig dat wordt gebruikt om de effecten van moderne golfclubassen te maximaliseren. Dus, die spelers die zich concentreerden op “schachten golfen” tijdens het Hickory Golf tijdperk leerden heel snel om langzaam te slingeren en laag te slingeren.

Het concept “schachtengolf” gaat door tot op de dag van vandaag en zal in de toekomst blijven naarmate het schachtontwerp evolueert en de speler mee evolueert. Omdat de speler met houten shutters zijn schokkerige swing moest elimineren om de shaft te compenseren, kan de moderne speler eenvoudig de flex vergroten totdat hij de resultaten van zijn swing maximaliseert. Je natuurlijke afstand of hoe ver je de bal raakt, wordt ook vaak gebruikt om de juiste golfschacht voor een bepaalde speler te bepalen. De vuistregel is dat wanneer uw natuurlijke “afstand” toeneemt, ook de stijfheid van uw ideale as toeneemt. De houten as van de golfclub had, en doet nog steeds, een afstandsbeperkend aspect dat spelers verplichtte om korter te spelen dan moderne spelers, met veel aandacht voor effectief cursusbeheer.

We bevinden ons vandaag met een aantal vooraanstaande fabrikanten van golfschachten die nieuwe golfclubschachten blijven introduceren met technologieën die meer afstand en meer nauwkeurigheid bieden, zelfs voor de casual speler. We hebben ervaring met een specifieke persoon die een PGA Major op hun naam heeft staan, maar toch hun prijzen zeer betaalbaar hebben gehouden voor de golfer in het weekend.

Bezoek onze site en kijk in “Shafts Central” in het linkernavigatiemenu voor meer informatie.Source by Andrew Shea