Hoe te beginnen met online geld verdienen als een affiliate marketeer

Het gebied van affiliate marketing is waarschijnlijk de snelst ontwikkelende manier om online geld te verdienen. Per slot van rekening gebruiken miljarden gewone mensen dagelijks internet. Affiliate marketing biedt u de mogelijkheid om potentiële klanten te targeten, ongeacht hun locatie in de wereld.

Om deze reden is het niet verrassend dat een groot aantal mensen een aanzienlijk bedrag verdient via affiliate advertising en marketing. Veel bekwame affiliate marketeers verdienen uiteindelijk meer geld op dit gebied dan in hun vorige baan, en daarom nemen sommigen van hen zelfs hun normale 9-5-baan op en streven ze voltijds naar affiliate marketing.

Een snel overzicht over Affiliate Marketing

Nu we een klein idee hebben over de capaciteit van affiliate marketing, laten we graven en bespreken wat het echt omvat.

De eenvoudigste manier om affiliate marketing te beschrijven, is wanneer je een ander bedrijf helpt zijn producten online te verkopen, en dan u ontvangt een commissie voor elke verkoop die u bij hen binnenbrengt.

Als u een product promoot met een prijs van $ 200, en het bedrijf u 10 procent commissie van de verkoop betaalt, verdient u $ 10 voor elke verkoop. hoe verwijs je naar de verkoop? U kunt beginnen met het promoten van de producten van uw verkoper op uw website, die gerichte bezoekers van uw site ontvangt in dezelfde niche als het product waarvoor u adverteert. Als u bijvoorbeeld een website heeft die make-up verkoopt, adverteert u niet met een ziektekostenverzekering, maar kunt u make-upgerelateerde producten promoten. Telkens wanneer een van de bezoekers van uw website op uw affiliate-link klikt die door de verkoper aan u is geleverd, ontvangt u een commissie.

Hoe u een goed affiliatenetwerk kiest

Een van de grootste fouten die nieuwe affiliate marketeers maken, is om lid te worden van bijna elk affiliate netwerk dat ze tegenkomen. Dit wordt zonder twijfel als een totaal verkeerde techniek beschouwd. Dat is te wijten aan nogal wat redenen.

Ten eerste is affiliate marketeer een onderneming die om veel bewustzijn vraagt. Dus, als je probeert met veel affiliate-netwerken tegelijkertijd te werken, is de kans groot dat geen van je initiatieven volgens plan verloopt en bijgevolg zal geen van hen uiteindelijk zeer succesvol zijn.

Ten tweede, focussen op slechts één of een paar producten zullen je ongetwijfeld grondig laten onderzoeken voordat je ze gaat promoten. Deze methode helpt je ook je strategieën te verfijnen, de nodige aanpassingen aan te brengen en je marketing zo veel krachtiger te maken. Een effectieve aanpak levert betere resultaten op, en beloont u voor uw inspanningen en tijd.

Ten derde, zorg ervoor dat u wat onderzoek doet naar het aangesloten netwerk, want er zijn netwerken die u slechts één keer per maand betalen, wat misschien niet werkt voor jij of nog erger, ze konden je helemaal niet betalen. Ik vertel dit niet om u te ontmoedigen een affiliate marketeer te zijn, maar in plaats daarvan wil ik dat u erin slaagt om het juiste netwerk en de juiste producten te vinden en uw commissie te maken.

Er zijn gelieerde netwerken die hun toevlucht nemen tot “scheren”, een zeer veel voorkomende oefening in affiliate marketing waarbij de netwerken een verlaagd aantal verkopen weergeven dan waar u naar verwees, waardoor u drastisch minder commissies betaalt.

Daarom, om te voorkomen dat u een slachtoffer van deze actie wordt, zou ik voorstellen dat u zich houdt aan bekende en vertrouwde affiliate netwerken. In elk geval is het alleen maar de manier waarop u zult slagen met een netwerk als u vertrouwd bent met hen en met de producten die u promoot.

Hoe u begint met verkopen als een gelieerde verkoper

Direct ter zake komen, sommige affiliate marketeers gebruiken sociale media-websites zoals Facebook, Twitter, YouTube en meer, voor het doen van affiliatemarketing, andere besluiten hun eigen site uit te bouwen. Het verkrijgen van een eigen site is een buitengewone benadering van affiliate marketing, omdat het je de controle over alles geeft.

Dus we zullen ons concentreren op affiliate marketing met behulp van je eigen website. De eerste dingen eerst, zoals eerder vermeld, wil je een affiliate netwerk vinden waar je je prettig bij voelt. Dit omvat kennis hebben over de producten die u promoot, zodat u geen producten verkoopt waarvan u niets weet.

Amazon's Associate-programma

Dat gezegd hebbende, veel marketeers beschouwen Amazon's marketingprogramma als een van de beste. Het is mogelijk het meest betrouwbare netwerk en heeft een grote voorraad producten om uw commissies te promoten en te krijgen.

Dit biedt u de mogelijkheid bijna elk product op de markt te promoten of een niche te kiezen met weinig concurrentie en die u zou kunnen verdienen commissies in minder dan een week.

Een goed zoekwoord vinden

Dat wordt beschouwd als een van de moeilijkste onderdelen van marketing. U kunt eenvoudigweg geen blind sleutelwoord kiezen en verwachten snel omzet te gaan maken. Een van de redenen waarom veel affiliate marketeers falen is te wijten aan het gebruik van een verkeerd sleutelwoord.

Als u nieuw bent bij de affiliate marketing, zult u zoekwoorden willen die weinig concurrentie hebben. Start uw zoekwoordonderzoek door long tail-trefwoorden te vinden met een laag zoekvolume, dat betekent veel minder geld, maar niet echt met degenen met grote concurrentie.

U kunt de top 10 en 20 resultaten testen en een paar onderzoeken doen om ontdek of je ze hebt overtroffen. Controleer de zoekwoorden die door de concurrentie worden gebruikt om te bepalen of ze identieke sleutelzinnen gebruiken die u wilt targeten. Als dat het geval is, en ze hebben een website met een hoge autoriteit in die niche, zou ik u willen aanbevelen om uit die niche te blijven en te kiezen voor een geheel nieuwe, minder concurrerende.

Kwaliteitsinhoud

Dit is belangrijk. Als je denkt dat je veel geld zult verdienen met het maken van items die de bezoekers toch niet helpen, heb je het helemaal mis. Hoewel het uw doel is geld te verdienen door bezoekers naar het aanbod te verwijzen, moet u één ding belangrijk voor hen aanbieden. Het plaatsen van uw hyperlinks samen met lame verkooppraatjes zoals “dit is een prachtige oplossing, koop dit product via mijn persoonlijke hyperlink en krijg korting”, enzovoort, u zou misschien alleen maar naar een ramp kunnen gaan.

Als u besluit lid te worden Amazon's associate-programma, je zou een informatief artikel op je startpagina kunnen schrijven en je primaire sleutelwoorden en enkele secundaire sleutelwoorden door het hele artikel kunnen toevoegen. U kunt de inkoopgids hebben en uw korte opinie schrijven over elk product dat u op de markt brengt. Vergeet niet dat hoe groter de kosten van het product dat u op de markt brengt, hoe groter de commissie.

Backlinks

We realiseren ons dat dit waarschijnlijk de lastigste methode is om te volbrengen, tenzij je een SEO-goeroe bent. Contact opnemen met een site met een hoge autoriteit en plaatsing van gasten op deze sites is een zeer bekend middel om geweldige backlinks te krijgen. Deze geweldige backlinks, samen met het plaatsen van berichten op gerelateerde sites in uw niche, zorgen ervoor dat u op de eerste pagina van de zoekmachines wordt gerangschikt zolang het door u gekozen zoekwoord echt weinig concurrentie heeft.

Echter, zelfs als uw site niet bereik pagina één, zolang u gast heeft gepost op een aantal sites in uw niche, zult u aanzienlijke hoeveelheden gericht verkeer van deze sites halen. Zodat het sowieso een geweldige tactiek is.

Fouten te vermijden

Nu je je bewust bent van het proces om een ​​geweldige affiliate marketeer te worden met je eigen website, wil ik dat je ook enkele van de meest voorkomende fouten in de gaten houdt die gloednieuwe affiliate marketeers maken.

Geen goede waarde bieden

Hoewel we dit artikel behandeld hebben, is het zeker belangrijk om je eraan te herinneren als je extreem probeert te zijn met je woorden om de bezoekers onder druk te zetten om op je affiliate link te klikken, het wordt waarschijnlijk door veel websites als junk of spam beschouwd.

In plaats daarvan wordt voorgesteld om deze personen te helpen bij het selecteren van de juiste oplossing, afhankelijk van hun specifieke wensen. Deze methode zorgt ervoor dat deze mensen meer voelen, wat in ruil de producten die u op de markt brengt zal bekijken op basis van de waarde in uw artikel.

Productonderzoek

Talloze online marketeers doen geen goed productonderzoek om kennis te vergaren over het product dat ze promoten, maar maken zich alleen zorgen over het bedrag aan commissie dat ze per verkoop verdienen, ongeacht of het waarde aan hun bezoekers zal bieden. Dit is een vergissing en zal er op een bepaald moment toe leiden dat uw lezers niet vertrouwen op alles wat u hen vertelt.

Uw links volgen

Wanneer u begint te adverteren op Amazon of zelfs op een ander aangesloten netwerk, is het nuttig om uw gelieerde links bij te houden. Het kan u helpen erachter te komen welke website meer omzet genereert en vervolgens kunt u uw andere websites op dezelfde manier laten instellen.

Final Thoughts

Ik zou willen zeggen dat ondanks het feit dat affiliate marketing zeer bevredigend kan zijn, het een steile leercurve heeft. Je kunt ontegenzeggelijk verschillende keren geconfronteerd worden voordat je een mooie hoeveelheid geld online gaat verdienen.

Dat gezegd hebbende, affiliate marketing is het alleen geschikt voor individuen die waarschijnlijk te maken hebben met meerdere mislukkingen, maar met een positieve houding terugkomen en bereid zijn om leer van hun fouten.Source by Noel Cruz