5 van de beste manieren om een ​​meisje te vingeren

Vingeren van een vrouw is niet hetzelfde als het aantrekken van een oliefilter. Ze heeft meer vaardigheden en aandacht nodig dan je Shelby GT uit 1967. Mustang. Een vrouw heeft liefdevolle zorg en aandacht nodig. Enkele van de beste manieren om haar genegenheid te tonen zijn door voorspel. Er zijn talloze manieren om het voorspel uit te voeren, maar sommige methoden zijn schadelijk van aard en moeten worden vermeden. Voorspel bestaat uit vingergames, orale seks, reguliere seks en soms andere vormen van seksuele activiteit.

Vandaag gaan we ons concentreren op het spelen van de vinger. Hier zijn mijn top 5 beste manieren om een ​​meisje te vingeren.

# 1 The Slide Rail

Deze techniek is als ze eenmaal comfortabel is, en de vingerzetting is verder gegaan dan het punt waarop ze haar nat maakt van het wrijven van haar buitenste vagina. Gebruik je wijsvinger en middelvinger, één aan elke kant van de clitoris. Schuif langzaam je twee vingers naar beneden totdat je de vaginale opening bereikt, waarna je terugkeert naar de beginpositie.

# 2 Clitoris stimulatie

Je kunt je vingers op de clitoris aanbrengen en op een zachte manier wrijven. De juiste hoeveelheid plezier zal haar tot een hoogtepunt brengen. Er zijn verschillende manieren om je vingers te gebruiken om je meisje te plezieren. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een droog wrijven, terwijl anderen de voorkeur geven aan enige vorm van smering. De snelheid en richting zijn belangrijk om een ​​climax te bereiken, haar voorkeuren moeten als eerste worden beschouwd. U kunt meer dan één vinger gebruiken en wordt aanbevolen om de druk op uw pols en hand te verminderen. De positie waarin je ligt of zit, zorgt voor de hoeveelheid druk op de arm.

# 3 Blije handen

Gebruik niet alleen je vingers, je hebt meer gereedschap tot je beschikking. Je extra hand kan haar lichaam strelen in andere gevoelige gebieden. Als je naast haar ligt, gebruik dan je benen en voeten om dichtbij te komen en die fysieke verbinding te maken.

# 4 Twist and Shout

Duw uw wijs- en middelvinger in haar vaginale opening, begin langzaam en zorg ervoor dat het gebied al nat en gesmeerd is voordat u het binnendringt. Probeer uw vingers te draaien terwijl u binnenkomt en verlaat, dit zorgt voor een ander en aangenaam gevoel.

# 5 De G-plek ontdekken

De G-spot kan worden gevonden als je tegenover haar staat met je wijsvinger of middelvinger in haar vagina. Maak een “kom hier” -beweging met de vinger. Het is bijna alsof je van binnenuit naar haar navel streeft. Je zou de plek moeten kunnen voelen, omdat het een unieke textuur en gevoel heeft. Iets als de bovenkant van de mond.

Dus daar heb je het. Deze technieken zullen u helpen uw vrouwen ertoe te brengen uw inspanningen in bed echt te waarderen. Veel plezier met ze en experimenteer. Op de universiteit was ik verkering met een meisje dat gek zou worden voor deze technieken. Ze was daarna zo uitgeput van de meerdere orgasmes dat we niet eens in de penetratie terechtkwamen. Het resultaat was dat wanneer ik op zoek was naar een release, ze graag wilde helpen. Relaties gaan over geven en nemen. Hoe meer je je meer geeft, je zult het in ruil ontvangen.Source by Frankie C Oliver